roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Gnezda za nesnice – različne variacije

35,55 85,28 

Šifra: Brez šifre Kategorija Skupina

Varen nakup

Enostaven nakup

HItra podpora

Potrebujete pomoč ?

040 893 893

Ponujamo tri različne in kakovostne rešitve za udobno bivanje nesnic glede na njihovo število ter potrebo po notranjem ali zunanjem prostoru. Naša linija gnezd je izdelana iz visokokakovostne pocinkane pločevine, z mrežo, ki ima rahel naklon in zagotavlja zaščiten prostor za jajca. Ta premišljena zasnova preprečuje morebitne poškodbe jajc ter prežvečenost lupin, kar pomeni, da so jajca vedno varno shranjena in zaščitena.

Varianta za eno nesnico notranje omogoča individualno udobje in prostor za oskrbo nesnice ter zbiranje jajc, medtem ko različica za dve nesnici, tako notranje kot zunanje, prinaša dodatno prilagodljivost. V obeh primerih je mreža z rahlim naklonom pomembna za zaščito jajc, kar odpravlja skrbi glede morebitnih poškodb ali uničenja jajc, hkrati pa ohranja njihovo kakovost. S tem nudimo rešitve, ki so tako varne kot tudi funkcionalne za optimalno udobje nesnic in ohranjanje zdravih ter kakovostnih jajc.

Dobrobitne Trpežne Kletke

Naša kolekcija kletk za nesnice je zasnovana z mislijo na kakovost in dobrobit perutnine. Naše kletke so izjemno trpežne in visoko kakovostne, zgrajene z namenom zagotavljanja dolgotrajne uporabe. Poleg vzdržljivosti pa smo posebno pozornost namenili tudi dobrobiti nesnic.

Nakupujte tudi

Kletka za zajklje in mladičke GM

498,28 780,80 

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Etažna kletka za vzrejo zajcev

225,70 640,50 

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Kovinsko pocinkano dno za kletke,različne velikosti

18,30 

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Scroll to Top