roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Potrebujete pomoč ali nasvet ?

Tel.: 040 893 893

Valilnik 12 jajc avtomatski

Original price was: 220,00 €.Current price is: 149,90 €.

Šifra: 953 Kategorija Skupina
Sale!

12-jajčni digitalni inkubator podjetja River Systems® je zasnovan za izvalitev jajc kokoši, pa tudi fazanov, prepelic, gosk, puranov, palmipedov (kot so gosi, kaki, vse pasme rac itd.), pavov, golobov, eksotičnih ptic in ptic roparic. Njegova kapaciteta omogoča do 12 srednje velikih/velikih jajc ali 48 majhnih jajc (npr. prepeličjih).

ET 12 je zasnovan tako, da je preprost in enostaven za uporabo, hkrati pa ponuja inovativne tehnične rešitve in visoko zanesljivost. Ročaj za nagibanje jajc nihče zunanji strani nihče pladnja za jajca, s čimer se izognemo dvigovanju pokrova in razprševanju toplote in vlage.

“ET 12” polavtomatski digitalni inkubator ima naslednje značilnosti:

Okno za pregled: Pokrov je opremljen z dvema oknoma za pregled, ki omogočata uporabniku spremljanje vseh faz inkubacije od zunaj.

Nagibni pladenj: Jajca, namenjena inkubaciji, so postavljena v pladenj s sistemom nagibnih celic. Nihanje pladnja se ročno prilagaja s pomočjo ključa za obračanje jajc.

Sistem alveolov: Posebna oblika vsake posamezne nosilke za jajce omogoča namestitev tako majhnih jajc (do 4 prepeličja jajca) kot tudi velikih jajc (do gosjih jajc).

Mreža za izvalitev: Mreža je dodatek k inkubatorju, ki omogoča, da se jajca izležejo v zadnji fazi inkubacije.

Ventilacijski odprtini: Zunanji odprtini se uporabljata za polnjenje pladnjev z vodo brez odpiranja inkubatorja, s čimer se izognemo razprševanju toplote in vlage.

Digitalni zaslon: Omogoča vam nastavitev temperature od 30 °C do 40 °C (s sondo za temperaturo z variacijami 0,1 °C) preprosto s pritiskom tipk + in -.

Prednosti valilnika:

  • Ogled jajc skozi okno od zunaj
  • Dolivanje vode od zunaj
  • Digitalna kontrola temperature
  • Avtomatsko obračanje jajc
  • Inovatina PVC ležišča jajc
  • Garancija 1 leto

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top