roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Potrebujete pomoč ali nasvet ?

Tel.: 040 893 893

Valilnik 49 jajc avtomatski

River 49 avtomatski valilnik – Izjemna kombinacija natančnosti in učinkovitosti. Ta vrhunski valilnik prinaša revolucionarno doživetje valjenja jajc. S svojim elegantnim dizajnom in zmogljivostjo, ki presega pričakovanja, je River 49 popolna izbira za tiste, ki si želijo vrhunsko opremo.

Z natančnim avtomatskim nadzorom temperature in vlažnosti zagotavlja idealne pogoje za vsako fazo valjenja. Inovativna tehnologija samodejnega obračanja jajc poskrbi za enakomerno razvoj piščancev in maksimalen izkoristek valjenja.

Zasnovan z mislijo na uporabnost, River 49 ponuja enostavno upravljanje preko intuitivnega zaslona na dotik. Prikazuje ključne informacije in omogoča prilagajanje parametrov, kar uporabnikom olajša spremljanje in nadzor celotnega postopka valjenja.

Eleganten in kompakten dizajn River 49 ne samo, da vizualno izstopa, temveč tudi omogoča enostavno namestitev v različne prostore. S tem valilnikom se združuje estetika, zmogljivost in tehnološka dovršenost, kar ga postavlja v sam vrh avtomatskih valilnikov na trgu. Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite River 49 – vašega zvestega partnerja v uspešnem valjenju.

Original price was: 299,89 €.Current price is: 259,90 €.

Šifra: 922 Kategorija Skupina
Sale!

49 jajčni digitalni inkubator podjetja River Systems® je zasnovan za izvalitev jajc kokoši, pa tudi fazanov, prepelic, gosk, puranov, gosi, vse pasme rac, pavov, golobov, eksotičnih ptic in ptic roparic. Njegova kapaciteta je do 49 srednje velikih/velikih jajc ali 196 majhnih jajc (npr. jajc prepelic).

Valilnik je enostaven in preprost za uporabo, hkrati pa ponuja inovativne tehnične rešitve in visoko zanesljivost.

Z zunanjim ročajem za nagibanje jajc se izognemo dvigovanju pokrova in uhajanju toplote in vlage iz valilnika, prav tako ima dve ventilacijski odprtini, ki se uporabljata za polnjenje pladnjev z vodo brez odpiranja inkubatorja.

Sistem alveolov: posebna oblika vsake posamezne nosilke za jajce omogoča namestitev tako majhnih jajc (do 4 prepeličja jajca) kot tudi velikih jajc (do gosjih jajc). Priložena je tudi mreža za izvalitev.

Digitalni zaslon: omogoča vam nastavitev temperature od 30 °C do 40 °C (s sondo za temperaturo z variacijami 0,1 °C) preprosto s pritiskom tipk + in -.

Garancija 1 leto

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top