Splošni pogoji

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine ROLAND določajo pogoje prodaje izdelkov in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov(ZVPot) in mednarodnim kodeksom za e-prodajo.

Obiskovalec lahko nakup opravi z enkratnim vpisom podatkov in ne potrebuje registracijo z geslom.Pri tem se podatki kupca ne shranjujejo in so uporabljeni samo za obdelavo naročila.

NAROČANJE

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu.Najnižja vrednost nakupa je 10 EUR.Ponudnik lahko za preverjanje podatkov in zagotavljanje točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

DOSTAVA IN NAČIN PLAČILA

Predviden rok dostave je od 2-30 dni.Stroški poštnine so od 4 EUR in naprej, v odvisnosti od velikosti in teže izdelka.Pošta pa Vam vedno zaračuna še provizijo za položnico po veljavnem ceniku, ki ga določa Pošta Slovenije.

V spletni trgovini je omogočeno za fizične osebe plačilo po povzetju z gotovino.

Pravne osebe plačajo po predračunu oziroma po Pogodbi, v kolikor jo imajo sklenjeno.

Po prevzemu blaga kupec sprejme račun.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjeno na sedežu podjetja.

Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

REKLAMACIJA IN VRAČILO BLAGA

V primeru ,da kupec ni zadovoljen s kupljenim izdelkom, ima pravico,da kupljeno blago vrne brez kakršnokoli odškodnine.O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetega blaga.To mora sporočiti pisno po Fax-u 03 5822-382 ali pisno na naslov :ROLAND d.o.o. Na Livado 8, 3240 ŠMARJE PRI JELŠAH, blago pa vrniti v nadaljnih 7 dneh.V tem primeru kupec sam poravna stroške , ki nastanejo pri vračilu blaga.Vrnjeni artikli morajo biti nerabljeni.nepoškodovani in v originalni embalaži.Pošiljk z odkupnino ne sprejmemo.Blago lahko tudi zamenjamo z drugim izdelkom iz naše spletne trgovine.

VAROVANJE PODATKOV

Podjetje ROLAND d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.Vse podatke ,ki ste nam jih ali nam jih boste posredovali, bomo brezpogojno varovali kot poslovno skrivnost z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov(Uradni list RS,št. 59/99,57/01,59-2/01.).

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila(pošiljanja informativnega gradiva, računov,ponudb) in ostalo potrebno komunikacijo.Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da prenehamo uporabljati Vaše osebne podatke za namene pošiljanja elektronskih novic.Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer mora poskrbeti za varnost uporabniškega imena in gesla.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svoje obveze reševanja reklamacij in upoštevanja učinkovite obravnave pritožnb.V primeru težav se lahko kupec poveže s ponudnikom telefonsko ali po elektronski pošti.Ponudnik bo v 5 delovnih dneh potrdil, da je dobil pritpžbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

ROLAND D.O.O.Vam želi varno, prijetno in enostavno nakupovanje!

OSTROVŠKA Zdenko Dir.

Šmarje pri Jelšah 26.10.2011

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.