roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Potrebujete pomoč ali nasvet ?

Tel.: 040 893 893

Sredstvo proti kunam,mišim, podganam….granulat

22,88 

Sredstvo proti glodalcem (granulat) za obrambo pred kunami, mišmi in drugimi glodalci v hiši in njeni okolici. Kune rade gnezdijo v stavbah in na podstrešjih, kjer širijo neprijetne vonjave in povzročajo precejšnje motnje miru zvečer. Miši ter podgane postanejo nevarne, ko podkopavajo poti, površine. Po uporabi takoj nastopi zaščita – miši ter podgane varno zapustijo prehode in gnezda.

Za uporabo pri kunah v notranjosti in na prostem (strešna tla in pomožna posoda). Za postavitev odvračalne pregrade se raztrosi pas granulatov širine približno 10 cm in 20 g na tekoči meter (doseg 15 tm), ali pa se vsakih 3 do 4 metre selektivno nanese granulat po 20 g. Območje, ki ga je treba obdelati, je treba pred nanosom očistiti grobe umazanije in prahu, da se poveča učinek.

Za uporabo pri miših, podganah ter voluharjih je treba s pomočjo palice raziskati potek rovov. Nato vsake 3 metre previdno odprite rove in napolnite 10 g granulatov na odprtino, nato jih spet zaprite in pritisnite. S tem lahko obdelate približno 90 metrov hodnikov ali 30 odprtin rovov. V primeru, da je veliko glodalcev (kolonije) je treba postopek zatiranja ponoviti po 5 tednih.

Doziranje:
Praktična škatla za raztros s pokrovom. V pokrovu je merilna doza s kapaciteto 5 g. To omogoča enostavno in optimalno razporeditev granulata.

Scroll to Top