roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Potrebujete pomoč ali nasvet ?

Tel.: 040 893 893

Posoda za mleko 2 – 6 litra, nerjaveča, INOX, kangla

36,00 58,00 

Šifra: Brez šifre Kategorija

Nerjaveča Posoda za Mleko (2L do 6L):

Naredite svoje vsakodnevne kuharske izkušnje še boljše s to kakovostno nerjavečo posodo za mleko, ki je na voljo v različnih velikostih od 2 litra do 6 litrov. Ta posoda združuje funkcionalnost, vzdržljivost in estetiko, da zadovolji potrebe tako gospodinjstev kot profesionalnih kuharjev.

Lastnosti:

Material: Izdelana iz vrhunskega nerjavečega jekla, posoda zagotavlja trajnost in odpornost na korozijo, kar jo naredi primerno za dolgoročno uporabo.

Večnamenska Uporaba: Idealna za segrevanje mleka, pripravo omak, kuhanje žitaric in drugih tekočih jedi. Prav tako je primerna za shranjevanje zaradi svoje tesnilne zasnove.

Različne Velikosti: Na voljo v različnih velikostih od 2 litra do 6 litrov, omogoča prilagajanje glede na vaše potrebe in količino, ki jo želite pripraviti.

Ergonomska Ročaja: Posoda je opremljena z ergonomsko oblikovanimi ročaji, ki omogočajo udoben oprijem in prenašanje.

Enostavno Čiščenje: Gladka notranja površina omogoča enostavno čiščenje, medtem ko nerjaveče jeklo ohranja svoj sijaj tudi po večkratni uporabi.

Ta nerjaveča posoda za mleko ne samo izpolnjuje vaše kulinarične potrebe, temveč tudi dodaja sodoben in eleganten dotik vaši kuhinji. Investirajte v kakovostno posodo, ki bo postala nepogrešljiv del vaše kuhinje.

Scroll to Top