roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Potrebujete pomoč ali nasvet ?

Tel.: 040 893 893

Prekopne ROLAND vile, premium razred

Odkrijte vrhunsko moč Prekopnih Vil Roland Premium za vaš vrt!

Prekopne Vile Roland Premium, znane tudi kot ruske vile, so brez dvoma najboljše vile za štihanje vašega vrta. Njihova dolžina zob je idealna za premikanje sena, slame ali drugega razsutega materiala, medtem ko rahlo ukrivljeni zobje preprečujejo zdrs med prevozom. S tem vam olajšajo delo brez pretiranega sklanjanja, kar zmanjšuje obremenitev hrbtenice in povečuje varnost.

Pred sajenjem in setvijo globoko rahljamo tla, da postanejo bolj propustna za zrak in vodo. Ne pozabite na gnojenje s kompostom, gnojem ali organskimi gnojili, ki bodo rastlinam zagotovila ustrezna hranila.

Naše Prekopne Vile Roland Premium so izdelane iz toplotno obdelane kovine ( jeklo C45 ) kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trpežnost. Pri delu se manj sklanjamo, kar zmanjšuje obremenitev hrbtenice, hkrati pa z lahkoto pripravimo zemljo v drobno grudičasto strukturo, kar prispeva k boljšemu uspehu vašega vrtnega pridelka.

V vrtu brez prekopavanja z uporabo Prekopnih Vil Roland Premium ohranjamo talni živi svet, kar zagotavlja manj plevela in boljše pogoje za rast vaših vrtnin.

Naj vaš vrt zasije v polnem sijaju z Prekopnimi Vilami Roland Premium! 🌱 #PrekopneVile #Vrt #ZdravPridelek #Vrtnarjenje

59,90 69,90 

Jeklo C45 je material, zaradi katerega so te vile v razredu PREMIUM.

Izdelek je po svetu poznan pod imenom ruske vile.

Scroll to Top