roland_logo_beli

Trgovina za male živali in kmetijstvo​

Tel. : 040 893 893
Brezplačna dostava nad 150 €
Tehnična služba: 040 757 497

Kletka / kletke za zajce

96,26 182,70 

Šifra: Brez šifre Kategorije , Skupina

Varen nakup

Enostaven nakup

HItra podpora

Potrebujete pomoč ?

040 893 893

Predstavljamo vam našo izjemno kletko za zajce z dvema prostornima gnezdilnicama, ki predstavlja popolno kombinacijo udobja, prostornosti in kakovosti. Ta kletka je zasnovana z mislijo na dobro počutje vaših ljubljenčkov ter združuje estetski dizajn s funkcionalnostjo.

Glavne značilnosti:

Dva gnezda za različne potrebe: Z dvema gnezdoma, dolžinama 100 cm in 120 cm zagotavljamo, da bodo vsi vaši zajci našli idealno mesto zase. Različne dimenzije omogočajo prilagodljivost glede na velikost in potrebe posameznega zajca.

Prostorna gnezdilnica (120 cm): Večja gnezdilnica je namenjena zajcem, ki imajo raje dodatno prostornost za počitek in spanje. Zagotavlja jim zasebnost ter ohranja občutek varnosti in udobja.

Intimna Gnezdilnica (100 cm): Manjša gnezdilnica je idealna za tiste zajce, ki imajo raje bolj intimno okolje. S svojo kompaktno obliko omogoča občutek varnosti in udobja.

Trpežna Konstrukcija: Kletka je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost. Vaši zajci bodo varni, medtem ko bodo uživali v svojem domu.

Enostavno Čiščenje: Z odstranljivim dnom omogočamo enostavno čiščenje in vzdrževanje higienskega okolja za vaše ljubljenčke.

Estetski Dizajn: Elegantna zasnova kletke ne le, da je funkcionalna, temveč tudi estetsko privlačna.

Z našo kletko za zajce z dvema gnezdoma boste svojim zajcem omogočili ne samo prostorno in udobno bivališče, temveč tudi prilagodljivost glede na njihove individualne potrebe. Investirajte v kakovost, ki jo vaši ljubljenčki zaslužijo.

Dobrobitne Trpežne Kletke

Naša kolekcija kletk za nesnice je zasnovana z mislijo na kakovost in dobrobit perutnine. Naše kletke so izjemno trpežne in visoko kakovostne, zgrajene z namenom zagotavljanja dolgotrajne uporabe. Poleg vzdržljivosti pa smo posebno pozornost namenili tudi dobrobiti nesnic.

Nakupujte tudi

Kletka za prepelice

99,95 109,95 

Scroll to Top